Osallistumismaksu

Osallistumismaksu viikkokisoihin on 2 euroa.

 • Alle 18 vuotiaat pelaajat pelaavat ilmaiseksi ja osallistuvat viikkopalkintojen tavoitteluun. Alle 18 vuotiaat eivät ole mukana holaripotin tavoittelussa.

 • Yli 18 vuotiaat pelaajat maksavat normaalin totutun kisamaksun 2 € ja ovat mukana viikkopalkintojen tavoittelussa sekä holaripotissa

HUOM! Viikkokisojen kisamaksut tulee olla suoritettuna Viikkokisa-Saldon kautta. Ottakaa maksuja suorittaessa huomioon että kun viikkokisapäivä on tiistai niin tililtä maksujen päivitys saldoon tehdään maanantai-iltana, joka taas tarkoittaa sitä että maksujen pitää olla viimeistään maanantaina OP:n tilillä. Pankkien välisen käsittelyajan ollessa 2-3 päivääkin, ottakaa ennakkoa tarpeeksi.

Mikäli saldosi on miinuksella ei pelioikeutta viikkokisat.com kisoihin ole. Selkeä linja, ilman poikkeuksia. Jos tiedät käyväsi kesän aikana useammin viikkokisat.com kisoissa, niin siirrä kerralla useamman kisan maksu saldotilillsesi (esim 10-20€).

Mikä on Viikkokisat.com Saldo ja miten se toimii?

Viikkokisat.comiin rekisteröityneillä pelaajilla on käytössään palvelu, Viikkokisat.com Saldo, joka mahdollistaa kilpailumaksujen maksamisen etukäteen isommissa erissä. Saldopalvelun käyttö on ainoa tapa maksaa kisamaksut, käteinen ei kelpaa. Saldotapahtumiasi voit seurata kätevästi viikkokisat.comissa Oma sivu-linkin alta. Kokonaissaldosi näet ilmoittautumisen yhteydessä myös TD:llä mukana olevasta viikkokisojen lähtölistasta.

Viikkokisat.com Saldon käyttöehdot

Viikkokisat.com Saldo on kaikkien viikkokisat.comiin rekisteröityneiden pelaajien käytössä. Väärinkäytöksistä ja maksujen laiminlyönneistä seuraa jäsenen poissulkeminen Saldon käytöstä ja/tai kilpailukieltoon asettaminen.

Viikkokisat.com Saldon käyttöohjeet

Maksa haluamasi summa viikkokisat.comin tilille.

 • Saaja: Viikkokisat.com
 • Tilinumero: FI12 5740 8920 1377 80
 • Kirjoita viestikenttään oma pelaajanumerosi

Suorituksesi näkyy Viikkokisat.com Saldossa muutaman päivän viiveellä. Käsittelyn nopeuttamiseksi voit ilmoittaa tehdyt maksusuoritukset osoitteeseen saldo(at)viikkokisat.com. Raportoi samaan osoitteeseen myös mahdolliset ongelmat/epäselvyydet maksuissa.

HUOM! Viikkokisojen kisamaksut tulee olla suoritettuna Viikkokisa-Saldon kautta. Ottakaa maksuja suorittaessa huomioon että kun viikkokisapäivä on tiistai niin tililtä maksujen päivitys saldoon tehdään maanantai-iltana, joka taas tarkoittaa sitä että maksujen pitää olla viimeistään maanantaina OP:n tilillä. Pankkien välisen käsittelyajan ollessa 2-3 päivääkin, ottakaa ennakkoa tarpeeksi.

Rekisteröityneiden pelaajien tasoitus

Rekisteröityneet pelaajat kisaavat viikottain viikkokisojen muodossa. Nämä viikkokisat pelataan tasoituksilla. Jokaisen viikkokisan kolme (3) parasta palkitaan lahjakortilla. Rekisteröidy

Kausikisa

Jokaisen viikkokisan 10 parasta pelaajaa saavat pisteitä kausikisaan seuraavasti:

 • 1. sija = 10 p
 • 2. sija = 9 p
 • 3. sija = 8 p
 • ...
 • 9. sija = 2 p
 • 10. sija = 1p

Tasan menneistä kisasijoituksista, molemmille pelaajille pisteet.

Lokakuun viimeisen viikkokisat.comin kisan jälkeen eniten pisteitä kerännyt palkitaan 100€ lahjakortilla. Tasapisteissä palkinto jaetaan voittaneiden kesken.

Kilpailuajat

Viikkokisat pelataan

 • touko- elokuussa tiistaisin klo 18.00 alkaen
 • syyskuussa tiistaisin klo 17.00
 • lokakuussa lauantaisin klo 12.00

Kisapaikalla tulee olla TD:lle ilmoittautuneena viimeistään 15 minuuttia ennen kisan alkua. Viikkokisojen pelipaikka ja alkamisajankohta ovat näkyvissä viikkokisat.comin tapahtumakalenterissa.

Kilpailuissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä. Suomenkielinen versio sääntökirjasta löytyy Suomen frisbeeliiton sivuilta. Sääntöjen oikeellisuuteen kiinnitetään yhä entistä enemmän huomiota. Säännöistä puhuminen pelikaverien kanssa ei ole häpeä tai kukaan ei tule Sinua niistä tuomitsemaan vaan se on kaikkien hyvän pelietiketin mukaista.

Vaikka kyse onkin mahdollisimman matalan osallistumiskynnyksen kisoista, niin harjoituksen ja ihan yleisen turvallisuuden kannalta kisoihin osallistujilta odotetaan perussääntöjen hallintaa: kuinka tulos lasketaan, missä järjestyksessä pelataan ja miten kierroksella käyttäydytään. On suotavaa, että harrastajat tutustuvat sääntöihin

Palkinnot

Holaripotin katto 200€. Kun katto on täynnä, rahat kerääntyvät viikkokisat.comin tilille, jotka jaetaan kauden päätyttyä seuroille puoliksi.

 • * Jokaisen yksittäisen kisan voittaja 15 €
 • * Jokaisen yksittäisen kisan toinen sija 10 €
 • * Jokaisen yksittäisen kisan kolmas sija 5 €

Lahjakortin voittaneet pelaajat ilmoittavat sähköpostitse tunnistetietonsa (henkilötunnuksen), sekä sähköpostiosoitteen mihin lahjakortti lähetetään osoitteeseen kristian@bscdiscgolf.com. Mikäli pelaaja ei halua ilmoittaa tunnistetietoaan, hänen palkintonsa jää järjestäville seuroille. Tiedot hävitetään asianmukaisesti heti niiden tulorekisteriin syöttämisen jälkeen. Deadline tietojen ilmoittamiselle on jokaisen kuukauden viimeinen päivä, jonka jälkeen lahjakorttilista toimitetaan Powergripille. Jos pelaaja unohtaa ilmoittaa tietonsa, on ne mahdollista ilmoittaa myös seuraavien kuukausien aikana. Viimeistään kuitenkin marraskuun viimeisenä päivänä, jonka jälkeen lunastamattomat palkinnot jäävät järjestäville seuroille.